KBE – Uspjeh sa sistemom

KBE je osnovan 1980, kao proizvođač plastičnih materijala za građevinsku i elektroindustriju. U toku samo 15 godina kompanija je napredovala do pozicije jednog od vodećih ekstrudera PVC profila u Europi. Kao pionir u tehnologiji ekstrudiranja sa visokim performansama, KBE sebe vidi kao idealnog partnera za jake proizvođače prozora.

Ali kompanija je uvijek bila nešto više nego samo puki proizvođač PVC profila. Ovdje kvaliteta znači servis za kupca. To uključuje i sveobuhvatno savjetovanje u svim poslovnim sektorima, od odabira i upotrebe mašina i alata do individulanih rješenja u svim aspektima proizvodnje prozora. Sofisticirana logistika nam omogućava da uvijek obezbjedimo brzu i preciznu dostavu. Dokaz sposobnosti KBE-a da isporuči kvalitet: kompanija je udovoljila zahtjevima za ISO 9001 još davne 1993. godine, kao jedan od prvih snabdjevača u branši. Raspon profila KBE-a pokriva sve trenutne sistemske varijacije, od uskih 58 mm, standardnih 70, do novih modernih 76mm i 88m dubine ugradnje.

Nadalje, kompanija je postavila nove standarde sa ventilacionim sistemima, kao što je patentirani ventilacioni sistem koji se po nebrojeno puta nanovo dokazao - KBE ClimaTEC_70.
Raspon proizvoda je kompletiran sa specijalnim sistemima kao što je KBE AluStar, GlassWin, PremiLine, PremiDoor 88, PremiVent, AirTronic kao i sistemima razvijenim individualno za specifične zahtjeve tržišta u različitim zemljama, npr. Engleskoj ili Francuskoj.

Pogledajte KBE asortiman proizvoda na www.kbe.ba


profine GmbH
KBE Fenstersysteme
Motzener Straße 31-33
D-12277 Berlin

Tel: +49 (0)30 86873-0
Fax: +49 (0)30 86873-386
e-mail: kbe@profine-group.com
web: www.kbe-online.de